Revista de cercetare în ştiinţele educaţiei

RCSEdu – www.rcsedu.info

RCSEdu este o revistă de cercetare în domeniul ştiinţelor educaţiei care îşi propune să promoveze cercetarea de calitate. Site-ul revistei poate fi accesat la adresa www.rcsedu.info

Revista apare sub patronatul Departamentului pentru Pregătirea Personalului Didactic din cadrul Universităţii de Vest din Timişoara şi beneficiază de un prestigios colectiv de referenţi ştiinţifici. Publicarea articolelor este gratuită, singura condiţie pe care trebuie să o îndeplinească acestea este cea calitativă. Pentru publicarea articolelor nu aveţi altceva de făcut decât să trimiteţi materialele, respectând criteriile de publicare din pagina Criterii de publicare, pe adresa marian.ilie@rcsedu.info şi în termen de maxim şapte zile veţi primi un feedback.

Vor fi publicate doar articolele care îndeplinesc criteriile calitative şi de redactare. Redacţia îşi rezervă dreptul de a nu publica articolele care nu corespund cerinţelor.

Articolele pot fi trimise în orice perioadă a anului. Fiecare articol va fi publicat însoţit de data calendaristică la care a fost încărcat pe site.