Conferința națională CULTURA ȘI EDUCAȚIA AZI 2023

Avem deosebita plăcere să vă invităm la cea de a IX-a ediție a conferinței naționale Cultura și Educația Azi. Evenimentul este organizat la inițiativa Departamentului pentru Pregătirea Personalului Didactic din Universitatea de Vest din Timișoara în data de 25 noiembrie 2023.

Poate participa orice cadru didactic și/sau echipă de cadre didactice cu experiență din învățământul preuniversitar românesc care desfășoară activități didactice față în față/hibrid/online la o unitate școlară din țară precum și cadre didactice debutante (maxim 3 ani vechime la catedră). În categoria debutanților sunt introduși și studenții, și elevii care urmează programe de formare inițială pentru profesia didactică sau un masterat didactic cu condiția să nu fie în același timp și cadre didactice cu vechime în învățământ mai mare de 3 ani.

Conferința este parte a proiectului Cartografii culturale și educaționale în Timișoara capitală a culturii europene (CCETCCE), “Proiect finanțat de Consiliul Județean Timiș prin intermediul Programului de finanțare nerambursabilă TimCultura 2023.”

Pentru informații legate de participare și premii vă invităm să accesați linkul: https://carieradidactica.dppd.uvt.ro/

Vă așteptăm cu drag să fim împreună în data de 25 noiembrie 2023!